These
baked potatoes stuffed with mushrooms and cheese are delicious and
don't require much effort to prepare. It's perfect for a weekend dinner!
Любимое блюдо для выходного дня, простое в изготовлении.
Ingredients (4 servings):
Ингредиенты (4 порции):
Любимое блюдо для выходного дня, простое в изготовлении.
Ingredients (4 servings):
- 4 large potatoes
- 7.1 oz (200 g) common mushrooms, chopped
- 4.4 oz (125 g) hard cheese (for example, Emmental), grated
- 1.8 oz (50 g) green onion, chopped
- 6 tbsp (80 g) butter, melted
Directions:
- Preheat the oven 390 degrees F (200 degrees C).
- Wash the potatoes and them dry using paper towels. Pierce each potato with a fork.
- Bake for 1 hour and 15 minutes.
- In medium skillet, fry the mushrooms in some cooking oil.
- Take the ready baked potatoes from the oven and cut in halves. Using a teaspoon take out some of the potato (place it in a small bowl and set it aside), in order to make a small deepening for the filling. Butter the potato halves from the inside and outside.
- In a small bowl, stir together fried mushrooms, green onions, butter, and the extracted potato 'pulp'. Fill the potato halves with the filling. Sprinkle some grated cheese on top and bake for 5 minutes until the top is golden.
Ингредиенты (4 порции):
- 4 шт. картофель
- 200 гр. шампиньоны
- 125 гр. сыр твердых сортов
- 50 гр. зеленый лук
- 80 гр масло сливочное
Приготовление:
Духовку разогреть до 200 градусов. Картофель помыть, обсушить и наколоть
вилкой. Картофель запекать в духовке 1 час 15 минут. Сыр натереть на
крупной терке.
Грибы обжарьте с маслом на сковороде.
Картофель достать из духовки, разрезать вдоль пополам. Ложечкой удалить мякоть, сформировав углубление для начинки. Смазать картофельные «лодочки» маслом изнутри и снаружи.
Зеленый лук мелко порубить. Перемешать обжаренные грибы, зеленый лук, масло и картофельную мякоть. Нафаршировать этой смесью наши картофельные лодочки. Сверху посыпать сыром. Запекать в духовке около 5 минут до образования золотистой корочки.
Приятного аппетита!
Грибы обжарьте с маслом на сковороде.
Картофель достать из духовки, разрезать вдоль пополам. Ложечкой удалить мякоть, сформировав углубление для начинки. Смазать картофельные «лодочки» маслом изнутри и снаружи.
Зеленый лук мелко порубить. Перемешать обжаренные грибы, зеленый лук, масло и картофельную мякоть. Нафаршировать этой смесью наши картофельные лодочки. Сверху посыпать сыром. Запекать в духовке около 5 минут до образования золотистой корочки.
Приятного аппетита!
No comments:
Post a Comment