These healthy and yummy candies are made from dried fruits. They’re full of
nutrients and vitamins, and will boost your energy levels. This recipe is very
easy yet interesting, and it could be a fun project to do with your kids. This
is also a great way to make them eat healthy.
Полезные и вкусные чудо-конфеты из сухофруктов подарят вам хорошее настроение, заряд энергии, а также насытят организм полезными витаминами и микроэлементами.
Полезные и вкусные чудо-конфеты из сухофруктов подарят вам хорошее настроение, заряд энергии, а также насытят организм полезными витаминами и микроэлементами.
There are many variations to this
recipe. For instance, instead of dark chocolate you can also use milk chocolate
or white chocolate. In order to make more colorful apricot candies, just add some
food colorant in the melted white chocolate before the dipping the apricots in
it.
Приготовьте эти конфетки вместе с детьми, и вы не только весело проведете время вместе, но и научите своих детей правильно питаться. Приготовление может быть увлекательным, если поэксперементировать с шоколадом, например, взять белый шоколад (в него можно добавить натуральные красители), темный, можно использовать разнообразные посыпки и т. д. Фантазируйте и радуйте своих близких!
Приготовьте эти конфетки вместе с детьми, и вы не только весело проведете время вместе, но и научите своих детей правильно питаться. Приготовление может быть увлекательным, если поэксперементировать с шоколадом, например, взять белый шоколад (в него можно добавить натуральные красители), темный, можно использовать разнообразные посыпки и т. д. Фантазируйте и радуйте своих близких!
Ingredients:
20 dried apricots
20 dried apricots
3.5 oz (100 g) dark
chocolate (I added some white chocolate as well)
4.4 oz (125 g) marzipan
Directions:
- Open each dried apricot. Take small amounts of marzipan and stuff the apricots
with it. Make sure that there's not too much stuffing so that the apricots can
be closed again.
- In a medium bowl
break the chocolate into pieces. Melt the chocolate in a microwave or using a
double boiler (bring water to boil in a saucepan, place the bowl with chocolate
in it on top, let the chocolate melt).
- Dip the stuffed
apricots in chocolate and place them on a surface lined with parchment paper.
At this point you can sprinkle something on top of the chocolate dipped
apricots, for example crushed nuts or coconut flakes. Set to cool until the
chocolate hardens.
Ингредиенты:
-20 штук кураги
-20 штук кураги
-100 г темного
шоколада (я добавила кусочки белого тоже)
-125 г марципана
Способ приготовления:
-125 г марципана
Способ приготовления:
Каждую курагу раскрыть, наполнить её марципановой массой и закрыть.
Растопить шоколад на
водяной бане или в микроволновке.
Обмакнуть курагу в шоколад и при желании обсыпать орешками или другой посыпкой.
Выложить на пекарскую бумажку и поставить в холодильник остывать. Наши конфетки готовы!
Обмакнуть курагу в шоколад и при желании обсыпать орешками или другой посыпкой.
Выложить на пекарскую бумажку и поставить в холодильник остывать. Наши конфетки готовы!
Great idea! I bet they taste delicious! Oh and great photos
ReplyDeleteThank you so much! My whole family liked them a lot, that's a good way for us to eat dry fruits :)
Deletegreat photos.
ReplyDeleteThank you so much, Amallia! Your photos are great too :)
DeleteI truly like to reading your post. Thank you so much for taking the time to share such a nice information.
ReplyDeleteTOSHIBA PVM-375AT